Ryhmille

AURINKOPIIRI -yhdessä kohti valoa!

Sinulle, joka olet henkisesti herännyt ja haluat tietää lisää ja edetä yhdessä muiden kaltaistesi kanssa!

Voit osallistua yhteen tai kaikkiin:

Aiheissa mennään sopivan syvälle, mutta käytännön läheisesti. Jokainen kerta sisältää keskustelua aiheista, meditaatiota, energiahoitoa ja harjoituksia

  1. Perusasioita henkisyydestä, energiasta, maadoituksesta, energioiden puhdistamisesta ja suojauksesta Sunnuntaina 13.3.22 klo 15.30-18
  2. Henkisyys arjessa; meditointi, harjoitukset, tietoinen syöminen, valoravinto, fyysinen hyvinvointi Sunnuntaina 20.3.22 klo 15.30-18
  3. Ajatukset, tunteet ja uskomukset -rajoitteena vai tukena? Sunnuntaina 27.3.22 klo 15.30-18
  4. Traumaattiset muistot lapsuudesta, solumuistista ja menneistä elämistä. Sisäisen lapsen hoitaminen. Tiistaina 5.4.22 klo 17.30-20
  5. Intuitio, korkeamman tiedon saanti, kanavointi, luovuus Tiistaina 19.4. klo 17.30-20
  6. Manifestoinnista luomiseen ja muita elämän ihmeitä Tiistaina 26.4.22 klo 17.30-20

Voit osallistua Loimaalla livenä tai zoomin välityksellä. Hinta 20 €/kerta tai kerralla maksaen 100 € / koko sarja.

Osallistujille tarjous! Mikäli haluat kurssin aikana ja toukokuun loppuun asti henkilökohtaista konsultointia, saat sen hintaan 40 €/h (norm. 60 €)

Ilmoittaudu Kaisalle p. 040 5738 772

AURINGONVOIMA -VALMENNUS ryhmälle

Auringonvoima-valmennus ryhmälle on yhden päivän kestävä valmennus, joka sisältää tietoa, meditaatioita, ThetaHealing®– latauksia, energiahoitoa ja keskustelua sekä tunnin mittaisen yksilöohjauksen. Lisäksi valmennuksen jälkeen voi liittyä facebook -ryhmään, jossa kerrataan opittua, jaetaan kokemuksia ja edetään yhdessä.

Auringonvoima -valmennus on kolmen askeleen selkeä menetelmä sinulle, joka haluat itse käsitellä uskomuksiasi, ajatuksiasi ja tunteitasi omaan tahtiisi.
HENKINEN ROHKEUS on valmennuksen ensimmäinen askel, jossa otat vastuun itsestäsi ja kaikesta, mitä olet elämääsi luonut ja samalla saat myös vallan muuttaa sitä. Opit löytämään myös alitajuisia uskomuksiasi.
RAKKAUS -askeleella meditaatiossa saat ohjelman, jonka avulla muutat uskomuksesi hyväksymällä, antamalla anteeksi ja kokemalla kiitollisuutta.
ELÄMÄN VOIMA osio tuo muutoksen todellisuuteesi ja muuntaa sen luomisvoimaksesi.

Hinta 149 € / hlö / 6 h sisältää lisäksi yhden tunnin mittaisen henkilökohtaisen puhelinohjauksen ja välipalaa. Lisäksi Auringonvoima -valmennukseen osallistuville on pääsy Auringonkoti -yhteisön facebook-ryhmään, jossa kerrataan valmennukssa opittua ja edetään yhdessä henkisellä tiellämme monin eri aihein. Live-lähetyksiä kahdesti kuukaudessa, ohjattuja meditaatioita, keskustelua ja samanhenkisiä ihmisiä!

Auringonvoima -valmenuksen jälkeen et jää yksin ihmettelemään, että mitä pitikään tehdä. Valmennukseen kuuluu yksi henkilökohtainen ohjaus haluamanasi ajankohtana sekä facebook-ryhmän tuki. Facebook -ryhmässä uutta asiaa ja kertausta, vastaan kysymyksiin ja keskustelen siellä kanssanne.

Auringonvoima-valmennus ryhmälle voidaan toteuttaa myös sinun tiloissasi, sinun ryhmällesi, jolloin itse osallistut veloituksetta, kun tarjoat tilan ja välipalaa.


MINÄ OLEN KEHO-MIELI-HENKI-IHME ryhmälle

Tämä ihana kuuden tunnin mittainen päivä sisältää neljä erillistä meditaatiota, energiahoitoa, ThetaHealing®– latauksia, harjoituksia ja keskustelua. Mennään syvälle eri olemisen tasoille, niin alitajuntaan kuin soluihin asti, sielun ja sydämen viisauteen sekä virittäydytään ihmeiden taajuudelle.

Hinta 100 € / hlö / 6 h

Huom! Molempia ryhmiä voidaan toteuttaa sinun luonasi ja sinä osallistut veloituksetta, kun mukana on 3-4 maksavaa osallistujaa ja sinä tarjoat välipalaa.


KUULE SYDÄNTÄSI ryhmälle

Tässä meditaatiossa autan sinua pääsemään syvälle sydämesi ääneen, sinun omaan totuuteesi. ThetaHealing -tekniikalla mennään turvallisesti ohi pelkojen ja egon esteiden siihen kohtaan sinussa, missä voit kokea rauhan, ykseyden ja oman viisautesi. Meditaatiossa opit kommunikoimaan itsesi kanssa syvällisellä tasolla ja saamaan uusia näkökulmia elämääsi.

Meditaatio toimii aina myös rentouttajana, rauhoittajana, lisää keskittymiskykyä ja luovuutta, joten tämä sopii erinomaisesti myös työpaikoille osaksi työhyvinvointia tai ideointipalaveria.

Hinta 30 € / hlö / 2 h

Ryhmämeditaatioita voidaan myös räätälöidä eri aiheista juuri sinun ryhmäsi tilanteeseen sopivaksi.