Ryhmille

Ryhmämeditaatioita voidaan räätälöidä eri aiheista juuri sinun ryhmäsi tilanteeseen sopivaksi. Tässä muutama esimerkki:

MENNEET ELÄMÄT -luento, meditaatio ja vapauttava energiahoito ryhmälle

Yksi mielenkiintoisimmista tavoista lisätä itsetuntemusta, laajentaa ymmärrystä ja käsitellä tämän hetken elämän asioita on tutkia menneitä elämiä. Menneet elämät perustuvat siis ajatukseen ikuisesta sielusta, joka on kokenut jo monia seikkailuja monissa paikoissa ja ajoissa sekä jopa monissa eri muodoissakin. Näistä menneiden elämien kohtaloista meille on jäänyt muistoja, traumoja ja sidoksia, jotka vaikuttavat tähän hetkeen.

Me kaikki olemme summa kaikesta koetusta ja myös kaikesta peritystä. Niin hyvässä kuin pahassakin. Kun vapauttaa kaikkea sitä rajoittavaa, supistavaa ja haittaavaa, mikä menneestä tulee, sieltä pääsee esiin entistä enemmän kaikkea hyvää; taitoja, kykyjä, avautuvia mahdollisuuksia ja ennen kaikkea vapautta olla juuri todellinen oma itsensä.

Tapahtuma sisältää:

☀️Meditaation, joka avaa sinut menneiden elämäsi tietoudelle

☀️Ryhmäenergiahoitoa, jossa poistetaan yleisiä menneiden elämien rajoittavia tekijöitä: valoja, lupauksia, sopimuksia, kirouksia

☀️Luennossa aiheina mm. miten suhtautua menneisiin elämiin, miten tunnistaa itse omia menneitä elämiään, miten käsitellä menneistä elämistä nousevia asioita

☀️Lopuksi meditaatiossa regressiomatka omaan menneeseen elämään

☀️Mahdollisuus keskusteluun ja kysymyksiin

Hinta 40 €/hlö 3h


MINÄ OLEN KEHO-MIELI-HENKI-IHME ryhmälle

Tämä ihana kuuden tunnin mittainen päivä sisältää neljä erillistä meditaatiota, energiahoitoa, ThetaHealing®– latauksia, harjoituksia ja keskustelua. Mennään syvälle eri olemisen tasoille, niin alitajuntaan kuin soluihin asti, sielun ja sydämen viisauteen sekä virittäydytään ihmeiden taajuudelle.

Hinta 100 € / hlö / 6 h

Huom! Molempia ryhmiä voidaan toteuttaa sinun luonasi ja sinä osallistut veloituksetta, kun mukana on 3-4 maksavaa osallistujaa ja sinä tarjoat välipalaa.


KUULE SYDÄNTÄSI ryhmälle

Tässä meditaatiossa autan sinua pääsemään syvälle sydämesi ääneen, sinun omaan totuuteesi. ThetaHealing -tekniikalla mennään turvallisesti ohi pelkojen ja egon esteiden siihen kohtaan sinussa, missä voit kokea rauhan, ykseyden ja oman viisautesi. Meditaatiossa opit kommunikoimaan itsesi kanssa syvällisellä tasolla ja saamaan uusia näkökulmia elämääsi.

Meditaatio toimii aina myös rentouttajana, rauhoittajana, lisää keskittymiskykyä ja luovuutta, joten tämä sopii erinomaisesti myös työpaikoille osaksi työhyvinvointia tai ideointipalaveria.

Hinta 30 € / hlö / 2 h