Sinulle

Sinä olet elämäsi tärkein ihminen. Vain sinä voit olla vastuussa sinusta ja vain sinä tiedät, mitkä ovat sinun unelmasi ja sinun tehtäväsi tässä elämässä.

Sinun, kuten jokaisen, tärkeimpiä tehtäviä ja suurimpia haasteita on oppia rakastamaan itseäsi ja hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet. Elämääsi helpottaa, jos pystyt antamaan itsellesi ja muille anteeksi. Kiitollisuuden kokeminen vie sinua kohti unelmiasi. Taakkasi kevenee, kun käsittelet tunteesi, pelkosi ja traumasi sekä riippuvuutesi. Kun uskomuksesi ovat linjassa tahtosi kanssa, etenet elämässäsi toivomaasi suuntaan.

Kun tarvitset tähän apua ja tukea, olen käytettävissä. Jokainen valmennus ja meditaatio kanssani etenee intuitiivisesti, täydellisen luottamuksellisesti ja Sinua kuunnellen.

Käytössä ThetaHealing® -meditaatiotekniikka


Henkisen kasvun ohjaus on laaja kokonaisuus, jossa merkittävänä työkaluna käytän ThetaHealing® -meditaatiotekniikkaa.

ThetaHealing® -meditaatiotekniikalla pääsemme tutkimaan alitajuistenkin uskomustesi, ajatustesi ja tunteidesi ketjua, joka on luonut tilanteesi ja pystymme muuttamaan sitä.

Meditaatiossa menemme theta-aivotaajuudelle, jossa lapsena olemme olleet ja omaksuneet läheistemme ja ympäristömme uskomuksia. Osa niistä ei enää ole ajan tasalla ja pystymmekin päivittämään ne sinulle paremmin tähän hetkeen sopiviksi. Uskomuksia tulee meille lisäksi mm. perittynä esivanhemmiltamme ja ihmiskunnan historiasta. Useimmat niistä ovat vanhentuneita ja rajoittavia.

ThetaHealing® -meditaatiotekniikka on hämmästyttävän tehokas työkalu alitajuisen mielen uudelleen ohjelmointiin, tunteiden käsittelyyn ja niistä vapautumiseen. Meditaatiossa voit nähdä kaiken elämässäsi olevan ja tapahtuneen uudesta, korkeammasta ja rakkaudellisemmasta näkökulmasta. Saat laajempaa ymmärrystä niin itsestäsi kuin muistakin ja elämästä kokonaisuutena. Tämä kaikki tapahtuu turvallisesti ja mukavasti istuessasi, samalla rentoutuen. Emme mene kokemaan elämän draamoja, vaan katsomme niitä ikäänkuin ulkopuolelta, ymmärtäen uudella laajemmalla tavalla, usein kylläkin liikuttuen elämän ihmeellisyydestä.

Henkisen kasvun valmennus sisältää esimerkiksi karman ja elämän oppiläksyjen tarkastelua sekä ihmissuhteiden käsittelyä juuri siinä kehitysvaiheessa, missä sinä polullasi olet. Jos haluat edetä määrätietoisesti omalla polullasi ja saada siihen tukea, niin tämä on sinulle erinomainen vaihtoehto.

Kun haluat oppia tekemään tämän itse

Jos haluat oppia itse löytämään ja käsittelemään omaa uskomusten, ajatusten ja tunteiden ketjuasi, jonka kautta luot todellisuutesi, niin suosittelen sinulle Aurinkovalmennusta.
Katso siitä lisätietoa kohdasta ryhmille.

Mainitsinko jo, että Sinä olet elämäsi tärkein ihminen?