Kaisa

31.5.2024 asti työskentelen sivutoimisena tuntiopettajana Forssan ammatti-instituutissa. Tällä hetkellä en toimi yrittäjänä. Osallistun tänä keväänä ja kesänä uusille ThetaHealing -kursseille ja mielelläni pidän sitä osaamista myös yllä. Jos koet, että voisin auttaa sinua jollain tavoin, niin voit ottaa yhteyttä. Jatkosta en osaa sanoa, asiat ovat muutoksessa. Katsotaan, miten ne etenevät. Myös nämä sivut uudistuvat jossain vaiheessa.

Kaisa Anttila

Olen Kaisa Anttila, ThetaHealer® ja henkisen kasvun ohjaaja. Kerron tällä sivulla, miten olen alkanut muuttaa omaa elämää ja miten alkaa toteuttaa itseään ja unelmiaan.

Oma henkinen heräämiseni tapahtui, kun koin asioita, jotka määrittelen ihmeiksi. Minulle avautui kanava, josta sain ottaa vastaan musiikkia, tekstiä, tietoa ja ideoita. Ymmärsin ja koin, että on olemassa paljon muutakin kuin tämä näkyvä maailma. Nämä kokemukset johtivat minut etsimään  lisää tietoa ja opiskelemaan henkisiä asioita.

Löysin Theta Healingistä® erittäin tehokkaan työkalun työstää omaa elämää ja vapautua kaikesta ylimääräisestä kuormasta. Henkinen kasvu on tietenkin koko elämän mittainen prosessi ja usein se etenee omasta mielestä tuskastuttavan hitaasti. Theta Healing® – meditaatiotekniikka nopeuttaa etenemistä mm. poistamalla negatiivisia, elämää rajoittavia uskomuksia. ThetaHealing® sopii myös tunteiden käsittelyyn ja henkisten traumojen purkamiseen ja se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin.

Theta Healing®:n avulla olen itse mm. löytänyt rohkeuden ryhtyä yrittäjäksi, löytänyt itsestäni uusia kykyjä, päässyt irti makeanhimosta, kokenut monia hienoja oivalluksia ja vapautunut elämään omaa elämääni vailla pelkoja sekä elämään tässä hetkessä kokien vapautta, rauhaa, yhteyttä kaikkeen ja rakkautta.

Olen suorittanut seuraavat Theta Healing® kurssit:

 • Peruskurssi 2018
 • Jatkokurssi 2018
 • Dig Deeper 2019
 • Game of Life 2019
 • Rhythm to a Perfect Weight 2019
 • You and the Creator 2019
 • World Relations 2019
 • Intuitiivinen Anatomia 2019
 • Wealth consciousness 2019
 • DNA3 2020
 • True alignment with your soul purpose 2020
 • Free yourself from addictions, attachments and vows 2020
 • Planes of Existence 2020
 • Sinä ja sisäpiirisi 2024
 • Tulossa 2024 Sinä ja maapallo sekä Planes of Existence 2

Olen opiskellut myös henkisten energioiden kanssa työskentelyä eli erilaisten henkisten häiriöiden tutkimista ja niiden poistamista. Olen suorittanut henkinen ohjaaja -koulutuksen ja siihen liittyvän jatkokurssin sekä opiskellut henkistä psykologiaa. Näissä koulutuksissa on muodostunut selkeä käsitys ja malli, miten edetä henkisessä kehityksessä ja miten tukea toista siinä.

Henkinen kehitys kulkee monen puhdistumisen kierroksen kautta valaistumiseen ja siitäkin eteenpäin. Rajoja tuskin tulee vastaan eli aina voi oppia ja kehittyä lisää.

Aiemmin olen toiminut esimiehenä suurtalousalalla ja ammatillisena opettajana. Nyt saan käyttää kaikkia oppimiani asioita tässä ihmeellisessä työssä ollessani henkisen kasvun ohjaaja ja ThetaHealer® ja auttaa sen avulla muita elämään enemmän vapaudessa, ilossa, valossa, rauhassa ja rakkaudessa.

Ja Kaisan unelma…

Minulla on unelma ihan fyysisestä Auringonkodista, jossa sekä asun että teen työtä. Auringonkoti on henkisen yhteisön kokoontumispaikka, siellä pidetään monenlaisia tapahtumia ja siellä ottaa vastaan useampi vaihtuva henkisen alan auttaja.

Alla olevasta kuvasta välittyy hyvin Auringonkodin tunnelma ja luonnonläheisyys. Valo, lämpö, rakkaus ja runsaus hehkuvat kuvassa. Kaikki on henkisellä tasolla jo luotu, toivottavasti pian on Auringonkodin aika muotoutua myös tänne fyysiselle tasolle.
Kuvan alla näkemyksiäni unelmien todeksi luomisesta.

Kuva Minja Valkosen maalauksesta Auringonkoti

Manifestointi eli unelmien todeksi luominen

Pienten asioiden manifestointi on helppoa ja nopeaa. Vain pyyntö universumille ja usko siihen, että toive täyttyy, riittää. Isommat asiat saattavat viedä enemmän aikaa ja tarvitaan enemmän visiointia. Tunteen liittäminen mukaan vahvistaa manifestointia. Kaikki voi tapahtua vain tässä läsnäolevassa nyt-hetkessä ja siksi pitääkin tuntea toiveen jo toteutuneen, olla siinä saavutetun unelman energiassa juuri nyt.

Manifestoinnin korkein taso on luominen. Miten sellaiseen tilaan voi päästä, jossa luominen on mahdollista? Ihminen on luojaolento, mutta unohtanut taitonsa ja kadottanut yhteytensä luomisen lähteeseen, korkeimpaan energiaan. Tämän taidon ja yhteyden uudelleen löytäminen on avain luomiseen.

Luomisen tila löytyy puhdistautumisen ja nollaamisen kautta. Pitää ikäänkuin palautua ”tehdasasetuksiin”; rauhan, rakkauden, ilon ja kiitollisuuden tilaan, jossa on mahdollista olla puhtaana mielenä, sieluna ja henkenä yhteydessä luomisenergiaan ja toimia yhdessä sen kanssa, yhteisen tahdon mukaan. Silloin on mahdollista olla elämän ja runsauden virrassa, jossa vetää kaiken tarpeellisen puoleensa.

Nollaamisella tarkoitan alitajunnan tyhjentämistä ja dualismin purkua. Sitä, että löytää kaikki rajoittavat uskomukset, vanhat mielen ohjelmoinnit ja mallit ja muuttaa ne. Tämän jälkeen vielä käsittelee kaikki hyvät asiat ja vahvuudet ja päästää niistäkin irti. Dualismi eli kaksinaisuus, hyvä-paha -jaottelu, on täällä maapallolla olemassa, mutta mielen tasolla voimme jo irtautua siitä. Ei ole tarpeen määritellä asioita ääripäihin, voi antaa niiden vain OLLA, neutraalisti. Dualismista vapautuminen antaa käyttöömme todellisen vapaan tahdon; mahdollisuuden luoda ilman alitajunnan määrittämää ohjelmaa.

Alitajunnan lisäksi puhdistettavaa ja käsiteltävää löytyy ajatuksista ja tunteista. Pelot, katkeruus, kauna ja viha. Tunteita ei ole tarkoitus estää tai poistaa, vaan kohdata, käsitellä ja päästää irti. Tunteilla on usein tärkeä viesti, joten niitä on tärkeää kuunnella.
Karma ja menneet elämät ovat myös työlistalla. Ihmissuhteet ja elämän oppiläksyt. Vastaanottamisen ja antamisen tasapaino. Rajojen asettaminen. Kaiken olevan hyväksyminen ja rakastaminen. Anteeksiantaminen. Kiitollisuus. Vapautuminen ja takertumattomuus. Ja se energioiden puhdistus ja häiriöiden poisto.
Meditoimalla tai muita henkisiä harjoituksia tekemällä luodaan yhteyttä kaikkeen ja ykseyttä kaikkeuden kanssa.

Näitä olen tehnyt itselleni ja ohjannut myös muita tekemään.

Tehdään maailmasta taas paratiisi!

Alla kuvia toteutuneesta Auringonkodista ja sen takapihalta Torronsuolta: