Kokemuksia ThetaHealingistä

”Sain ihanan syväluotaavaa, mutta rakkaudellista ThetaHealing-hoitoa Kaisa Anttilalta Auringonkodin toimipisteessä Tapanilassa.

Hoidossa kohtasin koko elämääni vaikuttaneita uskomuksia ja rajoitteita, jotka olivat tulleet esiäitieni, entisten elämieni ja tämän maallisen elämäni kautta. Sen jälkeen nämä rajoitukset pyrittiin vapauttamaan ja uskomukset kääntämään toimimaan hyväkseni. Syvät, tukahdetut tarpeeni ja alitajuiset kokemukseni tulivat nähdyiksi ja kuulluiksi ja niille annettiin rakkaudellinen vapaus olla olemassa ja ottaa tilaa. Haavoja ei jätetty auki, vaan ne täytettiin valolla ja rakkaudella. Keskityimme siihen, ettei menneisyyteni tarvitse määrittää nykyisyyttäni tai tulevaisuuttani. Keskityimme vapauttamaan menneisyyden kahleiden otetta, jonka tilalle pääsi virtaamaan eheytyneempi, kevyempi, aukinaisempi ja läsnäolevampi olo.

Aion ehdottomasti mennä uudelleen Kaisan luo jatkamaan prosessiani ja suosittelen lämpimästi hänen palvelujaan.”

Sini

Aurinko -valmennuksesta sanottua:

”Aurinko -valmennus on vaikuttava ja sopii tositarkoituksella liikkeellä oleville eli niille, jotka oikeasti haluavat kehittyä ja muuttaa asioita.”

”Valmennus haastaa laittamaan itsensä peliin, elämän peliin.”

”Helppo ja yksinkertainen työkalu itsensä auttamiseen.”

”Maanläheinen”

”Konkreettisia askeleita kohti onnellista elämää.”

Puoli vuotta valmennuksen jälkeen:

”Koen pysyvää rauhaa ja hyvää oloa.”

”Valmennus antoi hyvän sysäyksen kohti oman itsen parempaa tuntemista. Huomaan todella positiivisia muutoksia omassa tekemisessä ja itsetuntemuksessa.”

”Olen tietoisesti onnistunut karsimaan pois itsestäni niitä negatiivisia piirteitä, joita olen läheisissäni huomannut, kun olen ne löytänyt myös itsestäni.”

”Valmennuksen avulla olen oppinut tekemään selkeät rajat, kuinka minua kohdellaan läheisteni taholta.”

”Elämässäni on edelleen negatiivisia haasteita, mutta nyt pystyn ottamaan ne vastaan panikoimatta. Minulla on sisäinen rauha, josta olen äärettömän kiitollinen.”

”Pystyn taas näkemään ympärilläni olevan kauneuden, se oli mulla välillä kadoksissa.”

”Olen löytänyt ajatuksen, että kyllä elämä kantaa. Se oikeasti kantaa, kun vaan antaa mahdollisuuden.”

”Tärkeintä oli saada ensin se oivallus, että voi itse muuttaa itseään ja sitten ryhtyä toimeen.”

”Kun on kerran löytänyt sen rauhan ja tasapainon, siihen voi helposti palata valmennuksen opein, vaikka joskus elämässä olisikin vähän tuulisempia vaiheita.”

Kuinka saada merkittävä palkankorotus?

”Kaisa Anttila piti minulle loppukesästä meditaation, jonka tarkoituksena minun oli päästä irti lukosta, jonka takia en osannut suhtautua terveesti rahaan. Halusin oppia ansaitsemaan rahaa työlläni ja olemaan samalla tyytyväinen itseeni ja että se ei vaivaisi mieltäni. Tässä Kaisan ohjaamassa meditaatiossa noustiin puhelimen välityksellä irti kehosta, kuin kaasupallona suoraan sinne missä maailma on syntynyt. Siellä sitten mietittiin niitä ajatuksia ja pinttymiä, mitä minulle oli elämäni aikana rahasta syntynyt. Opin, että minä voin ansaita rahaa, eikä se tee minusta yhtään huonompaa ihmistä tai mitään muutakaan. Sillä kuinka paljon, kuinka nopeasti ansaitsen rahaa, ei ole merkitystä siihen, millainen minä olen. Raha on neutraali asia. Sitä voi käyttää hyvään tai pahaan. Raha on energiaa.

Tämän meditaatiopuhelun jälkeen olen saanut kaksi palkankorotusta. Ensin +1000€/kk syyskuussa ja siihen päälle +1500€/kk marraskuussa. Sitä vaan mietin, että seuraavan kerran kun tulee elämässä jokin ylitse- tai läpipääsemätön lukko, soitan Kaisalle.”

Panu

Irti tupakasta

”Olen polttanut teini- iästä asti säännöllisesti, noin 35 vuotta. Päivässä paloi 13–16 tupakkaa. Päätin kokeilla Kaisan hoidon avulla päästä irti tupakasta. Sain ensin yhden tunnin hoidon ja kolmantena päivänä seuraavan. Kolmannella viikolla olin kolmannessa hoidossa. Nyt olen ollut 8 viikkoa tupakoimatta.
En usko, että olisin päässyt eroon tupakasta ilman tätä tukea. Tämä on huomattavasti helpompaa, kuin etukäteen pelkäsin.”

Päivi

Kaisan lisäys: Päivi oli puoli vuotta ilman tupakkaa melko helposti ja arveli voivansa juhlan kunniaksi polttaa muutaman tupakan, koska kaikki oli mennyt niin hyvin. Tupakointi alkoi siitä uudelleen. Tämä on usein todella tiukassa eikä silloin ole mahdollista polttaa joskus ja jouluna. Mutta apua lopettamiseen kuitenkin hän sai, vaikka tulos ei ollutkaan lopullinen.

Rauhaa, vapautta, keveyttä, pelko pois!

”Käsittelimme Kaisan kanssa Thetahealingin avulla kahteen kertaan erilaisia asioita, jotka ovat olleet haasteellisia elämässäni johtuen koulukiusaamistaustasta ja siitä johtuneista tavoista toimia erilaisissa tilanteissa ja ihmisten kanssa sekä epävarmuuksistani. Kaisan kanssa oli luontevaa ja turvallista käydä kipeitäkin asioita läpi. Thetahealingissä pääsin hyvin syvälle itseeni ja muutos tapaamisten jälkeen on ollut valtava. Moni asia on helpottanut tai jopa unohtunut ja enää en peilaa asioita ja omaa käyttäytymistä väärällä tavalla ympäristöni kautta lähes ollenkaan. Olo keventyi ja elämä helpottui. Olen hyvin kiitollinen tästä kaikesta ja tiedän, että vielä tapaamme Kaisan kanssa!”

Liisa

”Ihana, vapauttava ja syvälle menevä hoito!”

Siiri

”Meditaation avulla pääsin yhdestä pelostani, joka on lapsuudesta asti ollut.”

Kati

”Elämäntilanteeni on aivan kaaoksessa. Olen hätäinen ja malttamaton luonne. Valmennuksesta olen saanut sisäisen rauhan ja pitkäjänteisyyttä odottaa, että asiat ratkeavat parhaalla mahdollisella tavalla.”

N.S.

Irti makeanhimosta

”Olen aina tykännyt karkeista. Kuukausia oli jo kulunut niin, ettei yksikään päivä vaihtunut iltaan ilman karkkia. Onneksi yksi Auringonkodin julkaisu pysäytti. ”Pääsin itse eroon makeanhimosta ThetaHealing –hoidolla.” Pitäisikö minunkin kokeilla?

Kävin syvemmällä kuin uskoin pääseväni. Olin herkempi kuin ajattelin. Hoidon aikaiset kyyneleet olivat minulle yllätys. Kaisa vei eteenpäin, auttoi käsittelemään tunteita ja kokemuksia, piti kädestä ja hyväksyi. Jotain tapahtui mielessäni, kyvyssäni tehdä päätöksiä ja pitää niistä kiinni. Päätin, että minun ei enää tarvitse päivittäin ahmia karkkia. Kiitos muru. Olet täyttä kultaa!”

Elli

Vapaaksi lapsuuden traumoista

”Kaisan tekemä hoito oli minulle erittäin tärkeä ja tarpeellinen. Sain päätettyä ja irti päästettyä todella vanhaa kuormaa, jota olen pitkään kantanut ja alitajuisesti käsitellyt pitkään, joten hoidon avulla sain tehtyä menneisyyteni kanssa sovun ja hoidon jälkeen tuntuu, että oon näkyvämpi kuin koskaan ennen. Ja mikä parasta, kun tämä trauma, jota käsittelimme liittyi mm. isääni, niin sain palata nyt lapsuuteni juurille, ja sain todistaa sisäisen muutokseni konkreettisesti, koska vietimme ekaa kertaa elämässäni aikuisena isä-tytär aikaa meren rannassa ja näin, ettei isän raskaat energiat, enää vaikuta minuun negatiivisella tavalla, vaan voin olla vaan tietoinen tarkkailija. Sekä ihmeellisintä oli, ettei sisimmässäni ole enää sitä vihan taakkaa, jolla isääni olen joskus reagoinut. Sain myös kokea syvän anteeksiannon ja armon isäni kanssa tapaamisen jälkeen. Ekaa kertaa elämässäni tunnen, että riitän myös tyttärenä ja sisäistän. Tämä vapauden tunne, mitä nyt koen, on valtavaa.

Theta healing menetelmä on vaan aivan yksinkertaisen upea, koska siinä todella pääsee vanhoista alitajuisista uskomuksista ja taakoista eroon, vapauteen, ja luomaan uusia tilalle ja sielujen palojen palautuksen jälkeen voi tuntea olonsa kokonaisemmaksi omaksi itsekseen.

Lämmin kiitos. Suosittelen Kaisan hoitoja. Hänessä on kaunista herkkyyttä, kohtaa sinut sellaisena kuin olet.”

Kaisa L.

Apua pelaamisen vähentämiseen

”Juteltiin kaksi viikkoa sitten pelaamiseen liittyvistä ongelmista. Kiitos keskustelusta, siitä oli apua. Pelaaminen ei enää ole koko aikaa mielessä, vaan olen voinut keskittyä muihin, oikeasti tärkeisiin asioihin. Suosittelen Kaisan meditaatioita mihin tahansa vaikeisiin mielen ja sielun lukkojen aukaisemiseen.”

Panu

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on aurinko.png

Yritysten kokemuksia

”Tavoitteemme on 2,5 -kertaistaa liikevaihtomme 2023 tilikauden loppuun mennessä 5M€:on.
Ensimmänen este tavoitteen tiellä on mieli ja pinttyneet uskomukset siitä mikä on mahdollista.
Tänään käsittelimme mielen lukkoja, jotta olemme valmiit vastaanottamaan tavoitteemme.
Ainakin minusta tuntuu siltä, että meditaatio oli hyödyllinen.
Aika näyttää minkälaisiin ihmeisiin Kaisan avulla kykenemme. ”

Menestystarinat Oy