Sinä olet äärettömän tärkeä!

Sinä todella olet äärettömän tärkeä ja siksi on tärkeää, että sinun toiveesi toteutuu ja sinä voit elää unelmiesi elämää. Siksi kutsun sinut mukaan Auringonkodin toukokuun toteuta toiveitasi – haasteeseen.

Onpa taas ylisanoja, vai? Ei minua varten tarvitse keittää, sanoo suomalainen. Jos itsellesi, niin ehkä siinä samalla sitten. Ei minun niin väliä, kunhan muilla on hyvin. Joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa?

Äläkä nyt vaan luule itsestäsi mitään! Ai, kun tekee ihan pahaa kirjoittaa nuo lauseet, perun kaikki nämä vähättelevät sananparret, ne olivat tässä vain esimerkin vuoksi. Kumpi tapa tuntea, ajatella ja puhua on sinulle tavanomaisempi? Itseäsi vähättelevä vai oman ainutlaatuisen arvosi ja merkityksesi ymmärtävä? Ehkä vähän molempia?

Sekä että

Maailmamme on siitä kummallinen, että moni vastakkainen asia on läsnä samanaikaisesti, sekä että, ja se pistää meidän päämme vähän sekaisin. Kyllä, sinä olet samanaikaisesti sekä yksi pieni vähäpätöiseltä tuntuva ihminen miljardien muiden joukossa äärettömässä avaruudessa, kuin hyttysen kakka valtameressä. Ja samaan aikaan olet äärettömän tärkeä luojaolento, ainutlaatuinen merkittävä yksilö, jonka jokainen ajatuskin vaikuttaa maailmankaikkeuden nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.

Ajattele ihmiskehoa. Siinä on miljardeja soluja. Kun kaikki solut ovat terveitä, ihmiskeho toimii hyvin ja voi tehdä monenlaisia hienoja asioita. Jos taas joku solu sairastuu, se saattaa alkaa muodostaa syöpäsoluja ja sairastuttaa koko kehon, jopa tuhota sen. Jokainen ihmiskehon yksittäinen solukin on siis tärkeä.  Samalla tavalla sinä olet äärettömän tärkeä solu maailmankaikkeuden kokonaisuudessa. Ja siksi sinun ajattelusi, tunteesi, puheesi ja tekosi ovat todella tärkeitä. Siksi on tärkeää, että voit elämässäsi hyvin, toteutat toiveitasi ja tarkoitustasi, olet onnellinen. Toteuttamalla omat toiveesi, sinä luot tätä kokonaisuutta paremmaksi. Win -win! Ei ole pois keneltäkään toiselta, vaan on yhteiseksi hyväksi! Ei ole itsekästä, vaan päinvastoin on suorastaan velvollisuutesi elää hyvää elämää!

Toukokuun aikana autan sinua muuttamaan uskomuksiasi, ajatuksiasi ja tunteitasi siihen suuntaan, että todellakin sinulle keitetään kahvit ja pöytään katetaan kaikki, mitä haluat!