Ennen uuden maailman luomista pitää purkaa vanhaa

Uuden maailman luominen kuulostaa valtavan isolta ja työläältä jutulta. Ja vielä sekin, että vanha on purettava pois uuden tieltä!Ei se ihan helppoa olekaan, mutta ei sitä yhden ihmisen tarvitse tehdä eikä yhdessä yössä. Jokaisen kyllä olisi hyvä tehdä osuutensa. Ja nyt olisi siihen erittäin otollinen aika. Ja enemmänkin kuin otollinen aika, nyt on sen aika. Se tehdään nyt. Olet mukana tai et. Osallistuminen on vapaaehtoista. Jokainen kuitenkin luo jotain, jos ei uutta, niin silloin jää kiinni vanhaan maailmaan.

Mitä sitten pitäisi tehdä? Vain oma osuutensa, oma tonttinsa. Käsitellä oma sisäinen maailmansa. Sisäinen luo ulkoisen, se hoitaa siis itsensä, kunhan sisäinen työ on tehty. Käytännössä se on nollaus ja uudelleen asetus. Kuten tietokoneessa palautetaan tehdasasetukset, niin samantyyppinen toimenpide tehdään omassa tietoisessa mielessä ja alitajunnassa. Ensin nollaus, se on se purku. Se tarkoittaa ajatusten, tunteiden ja uskomusten puhdistamista, käsittelyä ja hoitamista. Otetaan vastuu kaikesta, mitä on ja hyväksytään se. Annetaan anteeksi itselle ja muille. Ymmärretään, että sillä on ollut joskus joku tehtävä ja sen kautta sitä voi rakastaa ja tuntea siitä kiitollisuutta. Mitä ikinä se olikaan. Nähdään mitä se antoi ja mitä siitä opittiin. Käydään läpi asiat, joita vielä pitää oppia ja joissa vielä on haasteita. Käsitellään pelot. Luovutaan vihasta ja katkeruudesta. Tutkitaan, onko vielä jotain karmallista hoidettavaa. Puhdistetaan omat energiat ja chakrat. Lopetetaan asioiden määrittely hyväksi tai pahaksi tai muihin ääripäihin, lopulta kaikki vain ON, ilman merkitystä, neutraalia. Itsekin ON, ego on antanut periksi ja on luovuttu kaikista määrittelyistä. Tätä tehdään niin monta kierrosta, että mitään ei jää jäljelle.

Nyt on tämän aika

Tämä on nyt paljon helpompaa, kuin joskus aiemmin. Riittää, että ryhtyy toimeen ja on tahtoa. Aiemmin tätä henkistä puhdistumista ja oppimista on tehty fyysisen kärsimyksen kautta, mutta ei enää. Henkisesti tiukkoja paikkoja kyllä saattaa olla.Nollauksen jälkeen on aika rakentaa uutta puhtaalle alustalle. Uusi rakentuu ilman mitään pakotteita, ilman määriteltyjä rakenteita, ilman rajoittavia uskomuksia. Uusi rakentuu vapaudelle, todelliselle vapaalle tahdolle. Uusi rakentuu rakkaudelle, rauhalle ja ilolle, jotka eivät ole tunteita, vaan todellinen olotilamme ja olemuksemme. Luomme uutta yhdessä korkeimman energian kanssa, puhtaasta luomisen tahdosta ja ilosta.

Tässä prosessissa on kyse henkisestä heräämisestä, valaistumisesta ja ylösnousemisesta. Valaistumiseen vie yllä kuvaamani puhdistuksen tie ja ylösnouseminen on uuden maailman luominen tänne maapallolle, tavallaan paluu paratiisiin, ilman fyysisen kehon kuolemaa.Kenenkään ei tarvitse tehdä omaa matkaansa yksin, apua on saatavilla. Olen yksi oppaista tällä matkalla ja meitä oppaita on monia. Muutamien kanssa tätä jo teen pienryhmässä ja yksilövalmennuksessa. Ota yhteyttä, jos olet herännyt näihin asioihin ja eteneminen kiinnostaa.