Ajatusten ja sanojen merkityksestä

Kun alkaa ymmärtää ja löytää omaa luomisvoimaansa, kannattaa kiinnittää huomiota myös sanomisiinsa ja ajatuksiinsa. Siksi, koska niissä on sitä luomisvoimaa.

Käytän suuria sanoja kuten luominen ja luomisvoima. Yleisemmin käytössä on sana manifestointi. Niillä on mielestäni vähän eroa. Ehkä voisi sanoa, että luominen on manifestoinnin seuraava taso. Manifestointi on enemmän toiveajattelua, toki toimivaa sellaista. Luominen on se aito alkuperäinen juttu. Jossain kohtaa ihminen unohti olevansa luojaolento ja alkoi siinä tiedostamattomuudessa luoda itselleen kärsimystä. Kärsimyksessään ihminen keksi manifestoinnin korjaamaan tiedostamatonta luomistaan.

Luomisketjussa uskomusten ja tunteiden käsittelyn lisäksi tosiaan on tärkeää myös ajatusten puhdistaminen ja käytettäviin sanoihin huomion kiinnittäminen. Miten ajattelet itsestäsi? Miten sisäisesti puhut itsellesi? Ovatko ajatuksesi hyväksyviä ja rakastavia vai moittivia ja arvostavia? Tällä on valtava merkitys. Mitä tälle voi tehdä? Voit vain päättää muuttaa tilanteen, sinähän olet se, joka ajattelee. Ota itsesi kiinni jokaisesta ikävästä ajatuksestasi ja muuta se paremmaksi. Älä epäile ja väheksy itseäsi ajatuksissasi, sen sijaan kannusta ja luota. Älä arvostele vaan ihastele. Älä häpeä itseäsi vaan ole terveellä tavalla ylpeä itsestäsi, olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Älä tartu siihen, että jotain puuttuisi, sen sijaan ole kiitollinen siitä, mitä on.

Käsittele samoin ajatuksiasi muita kohtaan. Älä arvostele, älä puutu muiden ratkaisuihin, älä ajattele pahaa toisista. Anna ajatustesi muista olla vähintään neutraaleja, anna heidän olla sellaisia kuin he ovat. Ehkä jossain kohtaa pystyt ajattelemaan muita ihmisiä myötätunnolla ja rakkaudella.

Eikö enää saa edes ajatella rauhassa!

Herättääkö tämä sinussa vastustusta? Enkö saa enää edes ajatella rauhassa? Eikö ajatukset ole täysin oma asiani ja enkö saa ajatella, mitä ikinä huvittaa? Totta kai saat. Sinulla on vapaa tahto. Haluan vain kertoa, että ajatuksesi ovat tärkeitä ja niillä on merkitys, sillä ne luovat todellisuutta. Ajatuksetkin ovat energiaa ja jonnekin se energia järjestäytyy ja tiivistyy. Jos puhut itsellesi ikävästi, se aiheuttaa ikäviä tunteita. Jos jatkat samaa vuosikymmeniä, niin tunteet alkavat kertyä kehoon ja tuntua kipuina ja vaivoina. Sitä et ehkä halua.

Jos sinulla jo on kipuja ja vaivoja ja olet vuosikymmeniä väheksynyt ja moittinut itseäsi, niin peli on menetetty vai? Ei ole, milloin tahansa voi muuttaa tilannetta. Voi alkaa huomata omia ajatusmallejaan ja tapojaan ja alkaa muuttaa niitä. Tilanteen huomaaminen, vastuunotto omista ajatuksistaan ja niiden muuttaminen on mahdollista nyt. Ala vain tehdä niin. Ajattele itsestäsi kauniisti, pidä sisäinen puheesi hyväksyvänä, muuta jokainen negatiivinen ajatuksesi itsestäsi. Tämä on tärkeää ja tulee muuttamaan todellisuuttasi!