Iloa ja huumoria!

Mitä vaikeampaa on, sitä tärkeämpää on pitää yllä myös iloa ja naurua. Jos osaa nauraa itselleen ja maailman tilanteelle, niin hauskaa kyllä riittää. Kaikessa on koominen puolensa, kun katsoo eri näkökulmista. Iloa ja huumoria elämään, niin on helpompaa ja kevyempää!

Parhaat vitsit mielestäni ovat hyväntahtoisia ja syntyvät hetkessä todellisen elämän kokemuksista, tilannekomiikkaa siis. Ne saavat välillä aikaan vain vinon hymyn, joskus röhönaurun ja aina lämpimän tunteen siitä, että synkimmänkin hetken sisältä pilkahtaa ilon mahdollisuus ja tunne siitä, että peliä ei ole menetetty.

Kun maailma menee oikein hulluksi, niin tilanteet alkavat näyttää absurdeilta. Aina ei tiedä, itkisikö vai nauraisiko. Eikä tarvitse edes valita, voi tehdä kumpaakin, välillä samanaikaisestikin.Vaikka mitä tapahtuisi ulkopuolellamme, niin sisäistä maailmaamme kukaan ei voi rajoittaa eikä ottaa pois. Siellä on ilo ja rauha sekä rakkaus aina olemassa ja saavutettavissa. Siellä on myös löydettävissä yhteys eri tasoille ja kommunikointiin.

Et ole yksin!

Kuvan ”vitsi” on täyttä totta ja oma kokemukseni. Hassutteluseuraa on aina läsnä, kun sitä kaipaa. Ainut rajoittava tekijä on oma mieli, tässäkin.

Iloa elämääsi rakas ihminen 🧡 Muista nauraa ja hassutella joka päivä☀️ Se auttaa tässä hetkessä ja luo samalla lisää iloa ja naurua tulevaisuuteesi. Ja vetää noita muita hassuttelijoita puoleesi 😃

Tämä vitsi on niin totta!