Kyllä! Antaudu elämälle!

Kyllä! Sano elämälle kyllä ja antaudu laajenemaan. Tähän ajatukseen heräsin yhdeksän tunnin yöunien jälkeen ja pitääkin se heti kirjoittaa, ettei järki pääse väliin estämään. Nyt en yhtään tiedä, mitä aion kirjoittaa eli teen kuten edellisessä Mistä viisautta? kirjoituksessa kuvasin kanavointia.

Laajeneminen, kasvaminen ja kehittyminen on maailmankaikkeuden perusasia. Se on kyllä syklistä, jossa myös vuoroin supistutaan ja palataan nollaan. Kuten hengitys, sisään ja ulos. Maailmankaikkeus hengittää myös sisään ja ulos, laajentuu ja supistuu. Mutta syklissä on vaiheensa, pitää olla molemmat, emmehän voi pelkästään hengittää joko sisään tai ulos, niin ei voi maailmankaikkeuskaan. Sääntöhän on; niin ylhäällä kuin alhaalla.

Maailmankaikkeutemme on laajenemisen vaiheessa ja me siinä mukana. Se mikä meillä on sekuntien mittainen sisäänhengitys, on maailmankaikkeudellemme miljoonien vuosien mittainen, tai ehkä enemmänkin. Kuten hengitys, myös maailmankaikkeuden laajeneminen on luonnonlaki, se tapahtuu, ei pysty pidättämään. Ja siksi ei kannatakaan, suostutaan vaan iloisesti mukaan laajenemiseen, antaudutaan elämälle, sanotaan kyllä itsellemme ja toiveillemme, unelmillemme, rakkaudelle, ilolle, kiitollisuudelle, kaikelle hyvälle, kaikille mahdollisuuksille oppia ja kehittyä, tulla enemmäksi ja laajemmaksi.

Toiveiden toteutuminen on laajenemista ja siis myös luonnonlaki. Saat sen, mitä luot. Kun toivot elämääsi, jotain mikä lisää rakkautta, iloa, hyvinvointia ja runsautta, se on pyrkimistä laajenemiseen. Maailmankaikkeus tukee sitä. Se tapahtuu sallimalla, antautumalla ja vastaanottamalla. Siksi ajatustemme, tunteidemme ja uskomustemme pitää olla puhtaat ja vapaat, että ne eivät vastusta tätä luonnollista pyrkimystä. Jos on pelkoa, katkeruutta tai vihaa, ne supistavat ja vastustavat laajenemista. Laajenemista ei voi estää, mutta se voi olla kivuliasta tai hankalaa vastustamalla.

Siispä sano ilolla KYLLÄ maailmankaikkeudelle, elämälle, rakkaudelle, ilolle, laajenemiselle ja omien toiveidesi toteuttamiselle! Antaudu vastaanottamisen tilaan tuntien kiitollisuutta kaikesta, ihan kaikesta mitä jo on ollut, nyt on ja mitä vielä tulossa onkaan! Ole valmis ottamaan vastaan!