Luovaa voimaa ja ihmettä

Ensimmäisessä Toteuta toiveitasi toukokuussa haasteen esittelyvideossa kerroin omasta henkisen heräämisen tiestäni ja mm. siitä, että minusta alkoi yllättäen tulla ulos musiikkia. Tästä kysyttiin lisätietoja ja siksi kirjoitan siitä nyt ja nostan myös sitä musiikkia esiin. Kyseessä oli yhdistelmä luovaa voimaa ja ihmettä.

Olin juuri aloittanut vuorotteluvapaan työstäni, ei ollut mitään stressiä eikä paineita ja liikuin paljon luonnossa ja metsässä. Olin kirjoittanut runoja ja julkaissutkin niitä kirjana ystäväni kanssa. Olin siis jo tällaisessa luovan tekemisen tilassa, runotkin syntyivät kuin itsestään, kun vain istuin kirjoittamaan. Jokin kokemus tai tunnetila tahtoi muotoutua sanoiksi ja vain virtasi ulos tekstinä. Sitten yhtenä kertana kävellessä mielessä ollut runo alkoikin myös soida päässäni.

Se oli todellakin minulle ihme, koska minkäänlaista musikaalista lahjakkuutta minulla ei ole ollut käytössäni tässä elämässä. Meissä kaikissa kuitenkin on kaikki mahdolliset taidot ja tiedot olemassa, jossakin. Kyse on vain siitä, mitä niistä olemme tähän elämään käyttöömme valinneet tai mitä niistä saamme esiin. Musiikkia alkoi virrata enemmänkin, hoilasin sitä parhaan kykyni mukaan sanelukoneelle, silloin minulla ei ollut vielä älypuhelinta. Löysin yhteistyöhön Salmenojan Timon, joka kirjoitti hoilaukset nuoteiksi, teki sovituksen ja hoiti soittamisen sekä Lintulan Joelin, joka lauloi laulut. Julkaisimme pienen joululevyn näistä lauluista, joita he myös esittivät Loimaalla torilla joulunavauksessa ja muutamassa muussakin paikassa. Vuosi oli 2015.

Muutamista lauluista tehtiin demoja, joita tarjosin muutamalle tunnetulle laulajalle, mutta se ei tuottanut tulosta. Muutama näistä demoista löytyy Youtubesta ja laitan niiden linkit tähän kirjoituksen yhteyteen. En tiedä, onko näille lauluille jotain isompaa käyttöä jossain vaiheessa jollain tavalla, mutta minulle tämä on ollut hieno ja avaava kokemus.

Kaikki on mahdollista

Olen tästä oppinut, että kaikki on mahdollista. Todella kaikki on mahdollista. Myös asiat, joita ei edes osaa kuvitella, pyytää tai toivoa. Kaikki on mahdollista.

Löysin myös kanavan, jolla voi kytkeytyä kollektiiviseen tietoisuuteen, saada sieltä tietoa, ideoita, tekstiä, musiikkia, mitä vain. Ihminen on vastaanotin, samaan tyyliin kuin radio, pitää virittäytyä oikealle kanavalle ja taajuudelle saadakseen ottaa vastaan sopivaa ja toivottua lähetystä. Oikeita lottonumeroita en kuitenkaan sieltä ole saanut, yrittänyt olen😊

Ymmärsin, mitä ovat ne asiat, jotka estävät tätä tapahtumasta ja mitkä taas edistävät sitä. En tiennyt, miten ne esteet voisi poistaa, kunnes löysin ThetaHealing® -meditaatiotekniikan, jolla juuri sen voi tehdä!

Isosti olen oppinut myös kärsivällisyyttä, asiat eivät aina tapahdu sillä nopeudella tai tavalla, kuin itse toivoisi. Usein ne tapahtuvat paljon paremmalla tavalla kuin osaa edes kuvitella, kun päästää irti aikavaatimuksesta. Tämä on toiveiden toteuttamishaasteessa hyvä myös huomioida!