Näkemyksiä henkisestä heräämisestä

Tällä hetkellä puhutaan paljon heränneistä ja ei heränneistä. Mitä sillä tarkoitetaan?

Kokemuksia ja näkemyksiä henkisestä heräämisestä on luultavasti suunnilleen yhtä monta, kuin on heränneitä henkilöitä. Siis minun näkemykseni ja ajatukseni asiasta ovat vain yksi näkökulma. Toivon, että kommenttikenttään syntyy keskustelua ja tulee esiin myös muiden näkemyksiä.

Mielestäni henkisen heräämisen perusasia on se, että syvästi ymmärtää tai kokee, että on olemassa muutakin kuin tämä fyysinen silminnähtävä ja käsinkosketeltava maailma. Herättäjänä voi toimia esim. maailman ja ympäristön tapahtumat tai hyvin usein muutokset ja oman elämän myllerrykset.

Itse olen ”aina” uskonut ja tiennyt, että on muutakin, olen tiennyt, että toisilla on yhteyksiä jonnekin, mitä itse en tavoittanut. Kaipasin itselleni uskon ja tiedon lisäksi varmuutta ja omaa kokemusta. Niitä alkoikin tulla vuoden 2012 paikkeilla ja koenkin, että silloin koin henkisen heräämisen. Silloin olikin suuri massaheräämisen aalto, kuten on juuri nytkin.
Tuolloin minulla alkoi suurempi kiinnostus henkisen tiedon etsimiseen mm. kirjallisuudesta, käymällä vaihtoehtoisissa hoitomuodoissa ja astrologiasta. Koin yhteyksiä henkimaailmaan ja minulle aukesi kanava, josta tuli ohi omien aivojen tietoa ja mm. musiikkia. Varsinkin nämä omat kokemukset antoivat sen kaipaamani varmuuden, että on niin paljon muutakin kuin tämä maailma.
Vuosien aikana on ollut useita opettajia, jotka ovat vieneet henkistä kasvuani eteenpäin. Osa on tehnyt sitä työkseen, osa ystävänä. Jokaisesta olen kiitollinen. Kurssit ja muu aiheen opiskelu ovat antaneet varmuuden ryhtyä itsekin henkiseen työhön, nyt on minun vuoroni auttaa muita eteenpäin henkisellä tiellä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että minä olisin valmis, tässä lajissa tuskin koskaan tulee raja vastaan, aina voi kehittyä lisää.

Heräämisestä alkaa mielenkiintoinen matka

Eli herääminen on se ymmärrys, että on muutakin. Siitä alkaa mielenkiintoinen tutkimusmatka. Mitä kaikkea on? Mikä minä tässä kaikkeudessa olen? Mikä on totta ja mikä harhaa?

Muutama vuosi sitten suoritin Ihmeiden oppikurssin. Se on kirja, jossa on harjoituksia vuoden jokaiselle päivälle ja luettavaa n. 1500 sivua. Se avasi paljon! Se auttaa suhtautumaan elämään rauhallisesti ja leikkimään mukana tässä mielen luomassa harhassa. Sen jälkeen minulla alkoi varsinainen oma sisäinen työ, itsen puhdistaminen, egon ja alitajunnan nollaaminen. Työn alla ovat olleet uskomukset, tunteet, ajatukset, karma, menneet elämät, sisäinen lapsi, energiat, elämän suuret oppiläksyt, suhteet muihin ihmisiin, yhteys ja ykseys… Tämä voi olla paikoin rankkaakin, mutta kai tämän polun kulkeminen on elämän tarkoitus, ainakin minulla. Vapaan tahdon mukaan kukin voi sitä vältellä ja siirtää, mutta luulen, että se on edessä ennemmin tai myöhemmin. Kuinka monta kertaa aiot tänne vielä syntyä?

Henkisestä heräämisestä alkaa siis mahtava avartava matka, matka omaan ytimeen sekä kohti ääretöntä ja sen yli. Suosittelen!