Sitähän se kaikki on, Rakkautta Rakkautta vaan

Sitähän se kaikki on, Rakkautta Rakkautta vaan. Dave Lindholmin hieno riimi alkoi soida päässä aamulenkillä. Tähän päätelmään tultiin myös Auringonkodin Toteuta toiveitasi toukokuussa -haasteessa tänään kolmantena päivänä toukokuuta! Missäköhän ollaan kuukauden lopussa!

Harjoituksessa riisuttiin kaikelta ensin merkitys (livevideo 2) ja sen jälkeen ymmärrettiin kaiken olevan Rakkautta (livevideo 3). Jälkimmäisessä videossa selviää myös, miten sovellamme tämän harjoituksen oppia toiveidemme toteuttamisessa. Videot löytyvät Auringonkodin Facebook sivulta.

Kun luet tai kuulet minkä tahansa asian, se ei vielä ole samaa kuin sen ymmärtäminen tai todeksi kokeminen ja eläminen. Siksi asioita pitää toistaa, mietiskellä, tutkiskella ja käännellä. Miten tähän suhtaudun? Miten tämä sopii aiempaan ajatusmaailmaani? Olenko valmis muuttamaan ajatteluani? Miten voin soveltaa tätä omaan tilanteeseeni? Tämä on erittäin tärkeä vaihe! Pelkkä tiedon vastaanottaminen ei yleensä tuo mitään tuloksia, vaan vasta tämä tiedon työstäminen tekee siitä omaa. Jokaiselle juuri sopivaa.

Tee mielestä renki

Mieli, tai sen osa ego, tekee asioista omia päätelmiään, löytää uhkia, pelkoja ja loukkauksia, antaa asioille kaikenlaisia totuudenvastaisia merkityksiä. Kun ymmärtää, että kaikki on todella rakkautta ja ymmärtää mielen toimintaa, voi mielestä, egosta tehdä hyvän rengin. Älä anna mielen johtaa harhaan, vaan johda sinä mieltäsi haluamaasi suuntaan. Se tapahtuu paljastamalla itselle se, että kaikki on rakkautta ja kaikessa on rakkautta.

Tämä ei tarkoita sitä, että pitäisi hyväksyä kaltoin kohtelua sillä perusteella, että siinä on rakkautta. Se rakkaus siinä saattaa olla auttamassa sinua löytämään oman voimasi ja arvosi ja niiden löytyessä muutat tilanteen tai poistut siitä. Tämä tarkoittaa, että kaikilla asioilla, olosuhteilla ja tilanteilla on sinulle jotain kerrottavaa, opetettavaa tai annettavaa jollain tavalla. Se on usein piilossa ja sen huomaa vasta jälkeenpäin.

Kun teemme mielestä rengin emme ole sen vietävissä, vaan olemme tietoisia tilanteen todellisesta laadusta ja voimme toimia sen mukaan. Hyväksyen sen mikä on, ymmärtäen sen viestin, muuttaen sen, mitä pitää ja myös tuntien siitä kaikesta kiitollisuutta. Aika paljon on taas laitettu pariin lauseeseen, mutta näihin palataan vielä toukokuun aikana muutamaankin kertaan.